Waste less time on Facebook — follow Brilliant.
×

glitch

See the picture. I have clearly not solved the question, yet the system thinks I have. Thanks

Note by Matthew Lipman
3 years, 9 months ago

No vote yet
2 votes

Comments

Sort by:

Top Newest

Here is what is going on:

Some of the problems in the practice section are automatically generated from canonical types within that topic. In a previous set you had solved one that was essentially the same problem with different numbers, for extra practice. Our naive "solved by" box therefore tells you that you have already solved it. Peter Taylor Staff · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

@Peter Taylor Did you fix it? Bob Krueger · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

@Bob Krueger Evidently not because it just happened to me again - except cross-technique. Presumably because it was a duplicate problem (literally word for word duplicate). Matthew Lipman · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

@Matthew Lipman and again, with another canonical type. Matthew Lipman · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

hmmmm....interesting. We will look into it. Thanks. Peter Taylor Staff · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

Okay.. Vamsi Krishna Appili · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

This happened to me as well, just this week. The additional points didn't get counted though, so I thought it was just because of poor Internet connection. I didn't bother taking a screenshot or reporting the glitch, but if it keeps happening to different people... Francis Gerard Magtibay · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

I had the same thing happen to me. Bob Krueger · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

Is this the first or second question of the problem set? Tim Vermeulen · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

@Tim Vermeulen the second Matthew Lipman · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

@Matthew Lipman so what makes you think the system thinks you have solved it? Tim Vermeulen · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

@Tim Vermeulen The sidebar says so in the image Matthew Lipman · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

@Matthew Lipman I see. It seems like the sidebar is about the first problem of the set, so that's indeed a glitch. Does a refresh solve the problem? (not the math one ;-) ) Tim Vermeulen · 3 years, 9 months ago

Log in to reply

×

Problem Loading...

Note Loading...

Set Loading...